WordPress website onderhoud en updates

Zoals het hoort

WordPress website onderhoud en updates

Het is als ondernemer goed om een professionele website te laten bouwen. Maar hoe zit het dan met het onderhoud? Denk aan de veiligheidsupdates, kleine wijzigingen, nieuwe plug-ins en het vindbaar blijven.

Kan jij het WordPress website onderhoud en updates aan je website zelf doen? Of durf je het niet aan of heb je er geen tijd voor? Besteedt het uit aan Teldata!

Teldata zorgt ervoor dat alle kleine wijzigingen die je doorgeeft, snel op de website zijn geplaatst. Hosting, technisch onderhoud, kleine aanpassingen aan je website tegen een vast bedrag zonder verrassingen achteraf.

WordPress website hosting Optima + Updates + onderhoud

Stabiele, veilige, snelle website hosting inclusief alle software updates en onderhoud aan jouw website. Prijs is inclusief registratie .nl domeinnaam, websitehosting, SSL certificaten, technisch onderhoud, back-ups en kleine wijzigingen aan de website.

Stabiele, veilige, snelle webshop hosting inclusief alle software updates en onderhoud aan jouw webshop. Prijs is inclusief registratie .nl domeinnaam, websitehosting, SSL certificaten, WooCommerce plug-ins, technisch onderhoud, back-ups en kleine wijzigingen aan de webshop.

Verhuizen WordPress website

Je hebt al een goede WordPress website? Maar je bent niet tevreden met je huidige hosting provider of je WordPress website is traag? Verhuis dan naar een gespecialiseerde WordPress provider; Teldata. Wij maken back-ups, kopiëren, maken re-directs aan om SEO waarde die opgebouwd is te behouden, et cetera. Uitmuntende service en snelle hosting tegen scherpe tarieven. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Voor het verhuizen van je website brengen wij geen kosten in rekening. Uiteraard wel voor de domeinnaamregistratie, de website hosting en het onderhoud.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op