WordPress website onderhoud en updates

Het is als ondernemer goed om een professionele website te laten bouwen. Maar hoe zit het dan met het WordPress website onderhoud? Denk aan de veiligheidsupdates, kleine wijzigingen, nieuwe plug-ins en het vindbaar blijven.

Kan jij het WordPress website onderhoud en updates aan je website zelf doen? Of durf je het niet aan of heb je er geen tijd voor? Besteedt het uit aan Teldata!

Teldata zorgt ervoor dat alle kleine wijzigingen die je doorgeeft, snel op de website zijn geplaatst. Hosting, technisch onderhoud, kleine aanpassingen aan je website tegen een vast bedrag zonder verrassingen achteraf.

WordPress website hosting Optima + Updates + onderhoud

Stabiele, veilige, snelle website hosting inclusief alle software updates en WordPress website onderhoud aan jouw website. Prijs is inclusief registratie .nl domeinnaam, websitehosting, SSL certificaten, technisch WordPress onderhoud, back-ups en kleine wijzigingen aan de website.

Stabiele, veilige, snelle webshop hosting inclusief alle software updates en onderhoud aan jouw webshop. Prijs is inclusief registratie .nl domeinnaam, websitehosting, SSL certificaten, WooCommerce plug-ins, technisch WordPress website onderhoud, back-ups en kleine wijzigingen aan de webshop.

Verhuizen WordPress website

Je hebt al een goede WordPress website? Maar je bent niet tevreden met je huidige hosting provider of je WordPress website is traag? Verhuis dan naar een gespecialiseerde WordPress provider; Teldata. Wij maken back-ups, kopiëren, maken re-directs aan om SEO waarde die opgebouwd is te behouden, et cetera. Uitmuntende service en snelle hosting tegen scherpe tarieven. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Voor het verhuizen van je website brengen wij geen kosten in rekening. Uiteraard wel voor de domeinnaamregistratie, de website hosting en het onderhoud.

Offerte aanvragen WordPress onderhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons WordPress onderhoud?

Neem contact op voor WordPress website onderhoud

WordPress website onderhoud

WordPress is een populair content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites te bouwen. Om een WordPress website veilig te houden en goed te laten functioneren, is het belangrijk om regelmatig WordPress website onderhoud uit te voeren en de software bij te werken.

Website onderhoudstaken kunnen bestaan uit:

Een back-up maken van de website en de database
Controleren en verwijderen van spam of ongewenste commentaren
Updaten van plugins of thema’s
Optimaliseren van de database
Het bijwerken van de WordPress software zelf is ook belangrijk, omdat nieuwe versies vaak beveiligingspatches en bugfixes bevatten. Het is aan te raden om naar de nieuwste versie te updaten zodra deze beschikbaar is.
Het is belangrijk om altijd een back-up te hebben voor elke update.
Het is ook belangrijk om de updates te testen op een staging-omgeving voordat ze worden toegepast op de live website, om onverwachte problemen te voorkomen.

Het is ook essentieel om de compatibiliteit van het thema, de plugin en de versie van PHP met de WordPress-versie te controleren.

Onderhoudspakket website

WordPress updaten is altijd goed voor het WordPress website onderhoud van je website maar zeker ook voor WordPress zelf.

Via Teldata sluit je WordPress onderhoud op je website af. Klik hier voor de tarieven zoals die gelden vanaf 01-01-2024.

WordPress website gehackt

Is jouw WordPress website gehackt? Neem dan direct contact met ons op!