SEA

Google Ads aanbieding

Wil jij meer bezoekers en klanten? Omdat je meer omzet uit je website wilt halen? Maar zie je op tegen de kosten?

In tegenstelling tot andere manieren van adverteren bepaal jij zelf wat je dagelijks aan budget wenst uit te geven.

Uiteindelijk bepaal jij dus zelf wat je per dag, per week of per maand uitgeeft aan Google klikbudget. Uiteraard staat het klikbudget los van de eenmalige opstartkosten die wij je in rekening brengen en los van de kosten van ons beheer. Maar die kosten betalen zich zelf terug.

Wij zijn van mening dat jouw budget optimaal benut moet worden en zullen er alles aan doen om voor jou een kwaliteitscampagne te maken.

Kortom: een Google Ads aanbieding die gericht is op resultaat!

Google Ads Aanbieding

Werkwijze

Voor een succesvolle Google Ads campagne is het belangrijk om vooraf goed te weten wat je wilt bereiken en hoe dat te gaan doen. Met onze Google Ads aanbieding beginnen wij voor jou met onderstaande stappen:

Allereerst het bepalen van de doelen. Dan de beste zoekwoorden selecteren, slechte zoekwoorden uitsluiten en het bieden op zoekwoorden. Sterke (meerdere) advertenties ontwerpen en landingspagina’s ontwikkelen. En uiteindelijk de resultaten onderzoeken en aanpassingen doen waar nodig.

Meer weten over onze werkwijze? Klik hier!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze Google Ads aanbieding?

Klik hier voor het aanvragen van een offerte

Naast Google Ads campagnes richt Teldata zich op SEO omdat juist bij Google Ads campagnes de pagina’s van je website geoptimaliseerd moeten zijn voor een betere beleving van je bezoekers (en de zoekmachines). Teldata vergeet daarbij niet dat ook technisch alles in orde moet zijn.