Webhosting

Bij Teldata krijg je niet zomaar WordPress website webhosting. Wij zijn verbonden met een supersnel netwerk. Je website staat op een veilige en geïsoleerde server dankzij gebruik van CloudLinux. Wij bieden ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 7, geven onze klanten onbeperkt SSL Certificaten en bieden voor iedereen LSCache in RAM, OPCACHE en een geoptimaliseerde MySQL Database.

Elk pakket komt standaard met DirectAdmin, een SSL Certifcaat, onbeperkte e-mail mogelijkheden en nog veel meer.

LIGHTWEIGHT VIRTUALIZED ENVIRONMENT

Beter bekend als een geïsoleerde eigen omgeving. Op deze manier heb je geen last van andere gebruikers op de server en staan jouw bestanden veilig.

Snel & veilig online

VEILIG EN STABIEL

Hecht jij waarde aan veilige website hosting? Met CloudLinux realiseren wij een stabiele en veilige omgeving voor je website. CloudLinux  zorgt er ook voor dat wij geweldige prestaties en uptime kunnen bieden.

EXTRA VEILIGHEID

Elke dag, elke week en elke maand maken wij back-ups. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen en je webapplicaties worden automatisch ge-update. Daarbij zijn al jouw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij alleen veilige wachtwoorden.

SNELHEID

Xeon-processoren, Supersnelle NVMe M.2 SSD’s (opvolger van standaard SSD’s), voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching, een 1 Gbps verbinding en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van je website.

WordPress website hosting tarieven

WordPress website hosting tarieven

Teldata staat voor vindbaarheid; optimalisatie voor Google. Omdat Google waarde hecht aan websites die veilig, snel en responsive zijn, zorgt Teldata voor WordPress websites die aan al deze eisen voldoen. Klik hier voor onze WordPress website hosting tarieven.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier voor het aanvragen van een offerte

WordPress hosting

Bij het zoeken naar een WordPress hosting provider zijn de kosten zeker een belangrijke overweging, maar het mag niet de enige factor zijn. Veiligheid en prestaties zijn ook cruciaal voor jouw website. Hier zijn enkele dingen te overwegen bij de evaluatie van hosting providers en hun prijzen:

Gedeelde hosting: Gedeelde hosting plannen zijn vaak de meest betaalbare optie, en ze kunnen een geweldige keuze voor kleine websites of blogs met weinig verkeer. Echter, houd in gedachten dat uw website zal worden geplaatst op dezelfde server als veel andere websites, waardoor het meer kwetsbaar voor bedreigingen van de veiligheid.

VPS hosting: VPS hosting plannen bieden meestal meer middelen en controle over je website dan shared hosting. Dat verbetert de prestaties en veiligheid. VPS hosting is echter duurder dan shared hosting en ze vereisen meer technische expertise om op te zetten en te beheren.

Beheerde hosting: Managed hosting biedt gespecialiseerde ondersteuning en beheer voor WordPress websites. Ze zijn over het algemeen duurder dan shared hosting of VPS maar kunnen extra gemak en veiligheidsvoordelen bieden.

CDN: Content Delivery Network (CDN) is een dienst die uw website kan versnellen. De inhoud wordt verdeeld over een netwerk van servers over de hele wereld, dus wanneer een gebruiker uw site bezoekt, maakt hij verbinding met een server die het dichtst bij hem staat, wat de laadtijd kan verkorten.

Back-up: dagelijkse back-ups van uw website is belangrijk in geval van nood. Zorg ervoor om te zien of de hosting provider u de optie geeft om een back-up van uw website en tot hoeveel dagen het houdt de back-up opgeslagen. Bij Teldata is dat standaard!

Beveiliging: kijk voor een hosting provider die extra beveiligingsfuncties biedt zoals DDoS-bescherming, SSL en web application firewalls.

Ondersteuning: goede klantenservice is essentieel; je wilt dat je de klantenservice kunt bereiken als er iets misgaat.

Bij het kijken naar de prijzen, bedenk dan dat je krijgt waar je voor betaalt, goedkope opties kunnen niet hetzelfde niveau van beveiliging en prestaties bieden als duurdere opties. Het is het beste om de prijzen en functies van verschillende hosting providers te vergelijken en degene te kiezen die het beste voldoet aan uw behoeften, in termen van veiligheid, prestaties en budget.