WordPress website hosting

Veilig en snel

Webhosting

Bij Teldata krijg je niet zomaar WordPress website webhosting. Wij zijn verbonden met een supersnel netwerk. Je website staat op een veilige en geïsoleerde server dankzij gebruik van CloudLinux. Wij bieden ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 7, geven onze klanten onbeperkt SSL Certificaten en bieden voor iedereen LSCache in RAM, OPCACHE en een geoptimaliseerde MySQL Database.

Elk pakket komt standaard met DirectAdmin, een SSL Certifcaat, onbeperkte e-mail mogelijkheden en nog veel meer.

LIGHTWEIGHT VIRTUALIZED ENVIRONMENT

Beter bekend als een geïsoleerde eigen omgeving. Op deze manier heb je geen last van andere gebruikers op de server en staan jouw bestanden veilig.

Snel & veilig online

VEILIG EN STABIEL

Hecht jij waarde aan veilige website hosting? Met CloudLinux realiseren wij een stabiele en veilige omgeving voor je website. CloudLinux  zorgt er ook voor dat wij geweldige prestaties en uptime kunnen bieden.

EXTRA VEILIGHEID

Elke dag, elke week en elke maand maken wij back-ups. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen en je webapplicaties worden automatisch ge-update. Daarbij zijn al jouw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij alleen veilige wachtwoorden.

SNELHEID

Xeon-processoren, Supersnelle NVMe M.2 SSD’s (opvolger van standaard SSD’s), voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching, een 1 Gbps verbinding en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van je website.

WordPress website hosting tarieven

WordPress website hosting tarieven

Teldata staat voor vindbaarheid; optimalisatie voor Google. Omdat Google waarde hecht aan websites die veilig, snel en responsive zijn, zorgt Teldata voor WordPress websites die aan al deze eisen voldoen. Klik hier voor onze WordPress website hosting tarieven.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier voor het aanvragen van een offerte