WordPress onderhoud

Omdat WordPress zo populair is het voor veel hackers interessant om op zoek te gaan naar de beveiligingsgaten in WordPress. Het is daarom van belang om regelmatig WordPress, het gebruikte theme en de plugins te updaten naar de nieuwste versie.

Als je bij Teldata een website of webshop hebt laten maken hoef je hier zelf niet naar om te kijken. Jaarlijks betaal je voor de domeinnaam registratie, website hosting, het WordPress website onderhoud, back-ups en kleine aanpassingen. Veiligheid voor alles.

Moet ik back-ups van mijn website maken?

WordPress is online dus is het belangrijk om back-ups te maken van je website.

Als je bij Teldata een website of webshop hebt laten maken hoef je hier zelf niet naar om te kijken. Jaarlijks betaal je voor de domeinnaam registratie, website hosting, het WordPress website onderhoud, back-ups en kleine aanpassingen.

Google Ads aanbieding en Teldata Zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie in optima forma!

Jouw website niet vindbaar?

Kies voor Teldata

Jouw website hoger in Google? Kies dan direct voor Teldata. Waarom? Omdat Teldata met relevante teksten en technische optimalisatie consequent te werk gaat. Met andere woorden; je website is beter vindbaar met de aanpak van Teldata.

Neem contact op