Webhosting

Met de registratie van een domeinnaam is er nog geen website. Om een website beschikbaar te maken via het internet, is webhosting nodig. Teldata biedt naast de registratie van een domeinnaam ook diverse webhosting pakketten aan.

Wat is webhosting?

Dankzij webhosting worden bestanden opgeslagen op een unieke locatie die te bereiken is via het internet. Dit wordt een webserver genoemd. Door een domeinnaam aan de opgeslagen website te koppelen, worden de bestanden online zichtbaar bij het intypen van het juiste internetadres zoals www.teldata.nl. Een webserver is te vergelijken met een krachtige computer. Net zoals dat op een computer meerdere bestanden opgeslagen kunnen worden die meerdere gebruikers van de computer kunnen bekijken, kan op een webserver een websitebestand geplaatst worden. Omdat de webserver een permanente verbinding met het internet heeft, kan iedereen via internet het bestand bekijken.

Wat is een website hosting provider?

Een website hostingprovider biedt ruimte aan op de webserver, waarop websitebestanden geplaatst kunnen worden. Webhosting op betrouwbare en snelle webservers is uitermate belangrijk voor de presentatie van veilige websites. Goede website hosting  zorgt er voor dat websites goed bereikbaar zijn via internet, weinig tot geen last hebben van storingen en pagina’s snel geladen worden. Teldata biedt snelle en betrouwbare webhosting met uitgebreide persoonlijke service.

Welk hostingpakket is geschikt voor mijn website

Afhankelijk van de wensen bieden wij hosting pakketten op maat. Ons standaard hosting pakket is geschikt voor standaard WordPress websites en – webshops.

Valt het updaten van mijn website onder dataverbruik?

Ja.

Valt e-mailverkeer onder dataverbruik?

Ja.

Hoe kan ik mijn dataverkeer verminderen?

Standaard website bestanden gebruiken weinig dataverkeer. Afbeeldingen of foto’s in GIF- of JPG-formaat kunnen al snel veel dataverkeer verbruiken. Comprimeer daarom de afbeeldingen. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor.
Geluidsbestanden en video’s verbruiken veel dataverkeer. Het is verstandig om deze te encoderen of te comprimeren maar het allerbeste voor video is om de video’s vanuit een eigen YouTube kanaal in te sluiten binnen de website pagina’s.

Google Ads aanbieding en Teldata Zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie in optima forma!

Jouw website niet vindbaar?

Kies voor Teldata

Jouw website hoger in Google? Kies dan direct voor Teldata. Waarom? Omdat Teldata met relevante teksten en technische optimalisatie consequent te werk gaat. Met andere woorden; je website is beter vindbaar met de aanpak van Teldata.

Neem contact op