De Schoonmaakgoeroe is met zijn blog over o.a. vloeren schoonmaken (zie blog over laminaat schoonmaken) zeer duidelijk over hoe je professioneel vloeren dient schoon te maken.

Uiteraard met professionele schoonmaakproducten.Lees maar eens de diverse tips en bekijk de video’s met instructies.

Het voorbeeld betreffende het schoonmaken van laminaat staat garant voor een perfect schone vloer zoals dat ook geldt voor vloeren met linoleum/marmoleum, natuursteen en plavuizen. Voor alle vloeren geldt dat de vloeren eerst goed stofvrij gemaakt moeten worden met een stofwis systeem. Met een stofwis mop maak je namelijk de vloer beter stofvrij dan met een stofzuiger.

Dus als u uw laminaat of ander soort vloer goed wenst schoon te maken maak dan gebruik van de professionele producten en de tips van de Schoonmaakgoeroe.

Begrijpt u direct waarom de Schoonmaakgoeroe voor  het onderhoud van zijn website voor Teldata Online Marketing heeft gekozen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!

Bel direct