De Schoonmaakgoeroe verhaalt in zijn blog over badkamer schoonmaken helder over hoe je professioneel de badkamer kan schoonmaken met de schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe.

In dit blog over badkamer schoonmaken komt naar voren dat het mogelijk is om je badkamer schoon te maken met gewenst resultaat. Jaap Niezen heeft ook nog een ander blog over de badkamer schoonmaken met azijn. Naast de humor die Jaap gebruikt staat ook dit blog vol met goede tips. Uiteraard legt Jaap uit dat er betere alternatieven zijn want schoonmaken met azijn is ouderwets en daar komt dan nog bij dat azijn een zwak zuur is en dus matig ontkalkt.

De Schoonmaakgoeroe adviseert de sanitairreiniger eco. Kijk er maar eens naar.

Er worden in het blog badkamer schoonmaken ook tips gegeven over regelmatige schoonmaak van de badkamer, het schoonmaken van de tegelwanden en het schoonmaken van de vloer. Kijk eens naar de sanitairmop eco die hiervoor gebruikt wordt.

Al met al zijn de blogs van de Schoonmaakgoeroe blogs die je aan het denken zetten over hoe je schoon kan maken en meer tijd voor jezelf kan overhouden!

Begrijpt u direct waarom de Schoonmaakgoeroe voor  het onderhoud van zijn website voor Teldata Online Marketing heeft gekozen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!

Bel direct