Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Bussum voor het schoonmaken van kantoren, tapijt reinigen, glasbewassing, gevelreiniging, of bouwoplevering schoonmaak; neem contact op met schoonmaakbedrijf Don van Erven.

Bel ons voor een afspraak of bericht ons via ons contactformulier als u met spoed gebruik wenst te maken van onze calamiteitenservice.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Ervaring

Met 3 generaties ervaring in schoonmaakservice zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ervaren partner. Wij opereren met gediplomeerde servicemedewerkers in ’t Gooi en omstreken, Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Als schoonmaakbedrijf Bussum zet Don van Erven ervaren en gecertificeerde schoonmakers in voor bedrijven in Nederland. Zowel voor het schoonmaken van kantoren als dat van het sanitair is het van belang dat er grondig wordt schoongemaakt terwijl u zich kunt bezighouden met uw eigen werk.

KWALITEIT DIENSTVERLENING

95% van onze vaste werknemers zijn gediplomeerde schoonmakers. Naast goede schoonmakers is ons team enthousiast en vol positieve energie. Dit is dan ook elke dag weer terug te zien op werkvloer. Mede door de goede sfeer zijn onze mensen zeer efficiënt.

Duidelijke communicatie

Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt zodat beide partijen weten wat er te wachten staat. Bij Schoonmaakbedrijf Don van Erven zult u merken dat wij duidelijk en helder zijn in het nakomen van onze afspraken.

Schoonmakers

De schoonmakers hebben allemaal certificaten en ruime ervaring. Schoonmaakbedrijf Don van Erven is flexibel en denkt graag met u mee waar nodig.

Offerte aanvragen betreffende schoonmaak

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik op offerte aanvragen om een afspraak met ons te maken. Wij komen bij u op locatie om de wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens doen wij u een passend voorstel wat zal leiden tot een helder plan van aanpak.

Bel direct