Pilatescare.nl Poststraat 4b in Bussum

Over de trainer van pilatescare Bussum

Patricia van Romondt is oprichter/eigenaar van Pilatescare en STOTT Pilates™  gecertificeerd docent die zich constant verder bekwaamt via het gerenommeerde Canadese Pilates opleidingscentrum.

Waarom Pilatescare Bussum?

De PilatesCare-methode is veilig en aangenaam voor iedereen die bewust aandacht wil geven aan zijn lijf; fit of misschien minder fit.

Voor wie is Pilatescare Bussum?

Pilatescare is voor jong en oud, mensen met rug-, schouder- knie klachten of bekken instabiliteit, of gewoon om fit te blijven.

De 5 Principes van STOTT pilates

Gebaseerd op: ademhaling, bekken stabiliteit, placering van de ribben, schouder stabilisatie en plaatsing van nek en hoofd.

Voor meer informatie over Pilates en Pilatescare kan je op de volgende pagina’s verder lezen:

Wat is Pilates? – Wat is het doel van Pilates? – Wat zijn de voordelen van Pilates? – Wat zijn de verschillen tussen Yoga en Pilates? – Waarom Pilatescare?

Patricia, Sanne en Anneroos zijn de trainers van Pilatescare en geven lessen in groepsverband maar ook privé/duet lessen. Op de tarievenpagina vind je de tarieven van Pilatescare.

Sinds kort heeft Pilatescare videolessen beschikbaar gesteld op de website. Er zijn gratis videolessen en betaalde lessen.

De betaalde lessen zijn onderverdeeld in ochtend meditatie, avond meditatie, medische video’s, Pilates niveau 1 video’s, Pilates niveau 2 video’s en Pilates prenataal video’s.

Er is al een betaald membership voor slechts €24,95 per maand en bij betaling per jaar ontvang je een leuk cadeau!

Wil je direct een betaald membership afsluiten? Klik dan hier om je in te schrijven!

Als je liever eerst contact met Pilatescare wilt hebben alvorens een betaald membership af te sluiten kan je bellen of via het contactformulier een bericht sturen.

Wil je weten wat anderen van Pilatescare vinden? Klik hier voor de testimonials.

Bel direct