De kindersteps van de Stepfabriek

De Stepfabriek Nederland is al enige tijd leverancier van kindersteps.

Kinderen bewegen graag. Dat begint met Scoot and Ride Highwaykick 1, dan de kinderfietsen en later echte grote fietsen. Maar om met kleine kinderen te fietsen, al is het maar om boodschappen te doen, is niet altijd handig. Het is vaak (te) druk op de weg en op de stoep kan met de wat grotere fietsen ook niet meer. Een ideale uitkomst is dan toch wel de kinderstep!

Waarom zijn kindersteps goed?

Een step leert kinderen om heel goed hun evenwicht te bewaren, net als in het allereerste begin met de loopfiets. Zo kunnen kinderen die op de loopfiets zijn begonnen de overstap naar een normale fiets maken zonder daarop in het begin met zijwieltjes te rijden. Daarnaast zorgt het steppen natuurlijk ook voor de nodige beweging in de buitenlucht.

Steps voor de diverse leeftijden

Steppen van de Stepfabriek zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën. De steps voor kinderen tot 3 jaar oud hebben vaak wat bredere banden maar er zijn er ook kindersteps met 3 wieltjes die voor meer stabiliteit zorgen.

De steppen voor kinderen van ca. 3 tot 6 jaar hebben over het algemeen kleine wielen en zijn vaak opklapbaar. Ideaal om mee te nemen in de auto, in de bakfiets of wanneer je met je kind met het openbaar vervoer reist. Deze steppen hebben meestal ook een verstelbaar stuur, waardoor ze kunnen meegroeien met het kind. Steppen voor kinderen vanaf 6 jaar hebben én een verstelbaar stuur en vaak ook grotere wielen. Dat is fijn voor het afleggen van grotere afstanden, waarbij je door de grotere wielen wat comfortabeler rijdt, beter vaart kan houden en minder last hebt van de oneffenheden op de weg.

De Stepfabriek heeft als één van de weinige leveranciers voor alle kinderen de juiste step. Zo begint de Stepfabriek met de Scoot and Ride Highwaykick 1 loopfiets die met 1 druk op de knop om te toveren is tot kinderstep en andersom. Uitermate geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar met een lengte tussen de 50 en 100 centimeter. De Highwaykick 3 is de perfecte step voor kinderen van 3 jaar tot 7 jaar en heeft een verstelbaar stuur zodat de step meegroeit met je kind! Geschikt voor lichaamslengte tussen de 100 – 140 centimeter.

Opvouwbare step of stuntstep?

Kinderen vinden het op een gegeven moment leuk om te stunten met hun step. Hier heeft de Stepfabriek speciale steps voor: Highwaykick 3 zijn over het algemeen niet opklapbaar wat ze extra stevig maakt. De stuntstep is zo gemaakt dat hij harde klappen goed op kan vangen, in tegenstelling tot een opvouwbare step.

De Stepfabriek heeft een geweldig instapmodel om mee te kunnen stunten, de Highwaykick 3 die geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of 6. Het voordeel van deze step is dat deze ook nog eens opvouwbaar is! Dus ook nog eens erg handig om overal mee naar toe te nemen en om op te bergen.

Waar de voorkeur ook naar uitgaat, bij de autopeds van de Stepfabriek kan er gekozen worden uit diverse merken autopeds, driewieler steps, vouwsteps en stuntsteps.

Kindersteps kopen

Bij de Stepfabriek worden kindersteps uit voorraad verkocht en daarom heeft de Stepfabriek een ruim assortiment kindersteps voor diverse doeleinden en leeftijden.

Als extra service worden de kindersteps die opgehaald worden voor u gemonteerd afgeleverd.

Yedoo kindersteps

De Stepfabriek levert Yedoo kindersteps voor elke leeftijd. Zo is er de Yedoo One Step die leverbaar is vanaf €119,00.

Yedoo One step      Yedoo Rodstr 20/16 step - Yedoo Kindersteps

Alle modellen kindersteps van Yedoo

Yedoo Rodstr step 20-16Yedoo Friday stepYedoo Fred & Frida stepYedoo S2016 stepYedoo S1616 stepYedoo Four 20/16 stepYedoo City stepYedoo New WZoom step – Yedoo New Tidit stepYedoo New Mau step

De prijzen van de kindersteps lopen op vanaf het model Yedoo One Step voor slechts €119,00 tot en met €379,00 voor de Yedoo Rodstr step 20-16.

Overige merken

De Stepfabriek is ook leverancier van Boardy, Crussis, Esla, JD Bug, Kickbike, Mibo, Scoot and Ride en Xootr en alle accessoires en onderdelen voor deze steps.

Klik hier voor advies betreffende het kiezen van steps voor volwassenen. In dit advies nemen nemen wij de mogelijkheden door voor het diverse gebruik van de steps. Denk hierbij aan steps voor in de stad, voor in de natuur of steps voor het sporten.

Service

Komt u uw step bij de Stepfabriek afhalen? Dan wordt de door u aangeschafte step gratis voor u gemonteerd!

Garantie

Op Yedoo steps geeft de Stepfabriek 2 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Wilt u meer weten over de merken of modellen van de Stepfabriek? Neem gerust contact met de Stepfabriek op!

De webshop van de Stepfabriek is gerealiseerd door Kroon Webdesign. De website hosting is eveneens gerealiseerd door Kroon Webdesign. Voor de vindbaarheid zijn de diensten van Teldata Online Marketing ingeschakeld.

Bel direct