Juist nu een schone werkplek

Veel mensen werken nu thuis maar er zijn ook veel bedrijven waar de werksituatie is aangepast naar de 1.5 meter maatregel, waar nu kantoren voor 1 persoon zijn gerealiseerd en waar er gewoon doorgewerkt wordt.

Los van alle maatregelen die er nu zijn is het natuurlijk belangrijk dat de werkplek en alle andere ruimtes waarvan gebruik gemaakt wordt goed schoongemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de pantry, keuken, toilet en kantine.

Dit schoonmaken moet professioneel gebeuren met de juiste desinfecterende middelen.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Bussum voor het effectief desinfecteren en schoonmaken van kantoren neem dan contact op met schoonmaakbedrijf Don van Erven. Ook voor het tapijt reinigen, glasbewassing, gevelreiniging of bouwoplevering schoonmaak staan wij voor u klaar.

Bel ons voor een afspraak of bericht ons via ons contactformulier als u met spoed gebruik wenst te maken van onze calamiteitenservice.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Ervaring

Met 3 generaties ervaring in schoonmaakservice zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ervaren partner. Wij opereren met gediplomeerde servicemedewerkers in ’t Gooi en omstreken, Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Als schoonmaakbedrijf in Bussum zet Don van Erven ervaren gecertificeerde schoonmakers in voor bedrijven in Nederland. Zowel voor het schoonmaken van kantoren als dat van het sanitair is het van belang dat er juist nu grondig wordt schoongemaakt terwijl u zich kunt bezighouden met uw eigen werk.

KWALITEIT DIENSTVERLENING

95% van onze vaste werknemers zijn gediplomeerde schoonmakers. Naast goede schoonmakers is ons team enthousiast en vol positieve energie. Dit is dan ook elke dag weer terug te zien op werkvloer. Mede door de goede sfeer zijn onze mensen zeer efficiënt.

Duidelijke communicatie

Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt zodat beide partijen weten wat er te wachten staat. Bij Schoonmaakbedrijf Don van Erven zult u merken dat wij duidelijk en helder zijn in het nakomen van onze afspraken.

Schoonmakers

De schoonmakers hebben allemaal certificaten en ruime ervaring. Schoonmaakbedrijf Don van Erven is flexibel en denkt graag met u mee waar nodig.

Offerte aanvragen betreffende desinfectie en schoonmaak

Bent u benieuwd wat wij voor u in deze periode kunnen betekenen?

Klik op offerte aanvragen om een afspraak met ons te maken. Wij komen bij u op locatie om de wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens doen wij u een passend voorstel wat zal leiden tot een helder plan van aanpak.

Bel direct