Google Ads campagnes

Met oog voor budget

Professionele Google Ads campagnes

Teldata analyseert je website en bepaalt dan welke landingspagina’s gemaakt dienen te worden. Teldata optimaliseert je website voor Google Ads. De Google Ads campagnes van Teldata worden opgezet volgens de laatste richtlijnen van Google.

Teldata start jouw Google Ads campagne op volgens de gemaakte afspraken. Uiteraard bepaal jij de regio voor het adverteren; lokaal, diverse steden, landelijk of internationaal. Per campagne maakt Teldata advertentiegroepen, advertenties, bijbehorende zoektermen en uitsluitingszoekwoorden aan. Teldata maakt ook extensies aan. Denk hierbij aan locatie extensie, oproep extensie, prijs extensies, site-links en extra vermeldingen van diensten of producten.

Google klikbudget

Welk budget heb ik nodig?

Het Google Ads klikbudget bepaalt het mogelijke aantal advertentievertoningen en klikken die er dagelijks ontvangen kunnen worden. Teldata adviseert om op te starten met een klikbudget dat in verhouding staat tot de geleverde diensten of producten. Je ontvangt in de tweede maand van de campagne tot maximaal €120,00 extra klikbudget als promotie.

Google Ads campagnes van Teldata

Hoe gaat de facturering?

Het opzetten van Google Ads campagnes en het periodieke beheer brengt Teldata rechtstreeks in rekening.

Google schrijft het verbruikte budget automatisch af van jouw rekening. Er zijn dus geen verborgen – of extra kosten.

Teldata factureert het beheer per maand of per kwartaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier voor het aanvragen van een offerte