BJB Bouw- en Groenprojecten is gevestigd in Almere en kiest voor het duurzame en sterke Douglas hout als het gaat om het maken en plaatsen van Douglas overkappingen en Douglas overkappingen: Douglas hout.

Kies voor een maatwerk houten Douglas tuinkamer die nauwelijks onderhoud nodig heeft

Douglas hout is milieuvriendelijk omdat de Noordwest Europese houtsoort van zichzelf een verhoogde duurzaamheid heeft. Daarbij heeft Douglas hout veel hars dat telkens hard wordt en daardoor minder snel rot. Langer plezier van het buitenleven dus!

Douglas hout heeft een ongeëvenaarde uitstraling en het is bijzonder geschikt voor tuinkamers maar ook voor schuttingen, palen en gevelbekleding.

De tuinkamers van BJB zijn altijd maatwerk en zij realiseren met deze houtsoort graag een tuinkamer of overkapping voor u.

Onderhoud Douglas hout

Wanneer u door BJB een tuinkamer of overkapping laat maken van Douglas hout bent u verzekerd van kwaliteit en weinig onderhoud. Het hout wordt door BJB geïmpregneerd of gebeitst zodat het uitermate geschikt is voor buitengebruik.

BJB Diensten

Onderstaand een opsomming van de diensten:

Tuinontwerp  – Bouwbegeleiding – Bouw- groenprojecten – Tuinaanleg – Bestrating – Vlonders- en darmwanden

PROJECTEN

Voor een algemene indruk van de werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar de projecten.

Meer informatie over Douglas tuinkamers en overkappingen of een afspraak maken?

Kom dan direct in contact met ervaren vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

Bel of mail voor een offerte of informatie

Call Now ButtonBel direct