BJB Bouw- en Groenprojecten is gevestigd in Almere en maakt tuinkamers en veranda’s. BJB kiest hier voor een duurzame en sterke houtsoort: Douglas hout.

Kies voor een maatwerk houten veranda of tuinkamer die gebouwd wordt met Douglas hout en onderhoudsarm is. Een garantie voor langer genieten van het buitenleven!

Douglas hout is een milieuvriendelijk alternatief voor vurenhout dat geïmpregneerd wordt om een verhoogde duurzaamheid te bereiken.

Douglas hout is een Noordwest Europese naaldsoort die sterk en duurzaam is. Het is een rechte en stabiele houtsoort dat veel hars bevat. Hierdoor heeft Douglas hout veel minder last van schimmels dan andere houtsoorten. Het hout gaat dus een stuk langer mee en zal veel minder snel gaan rotten.

Douglas hout is betaalbaar en heeft een ongeëvenaarde uitstraling. Douglas hout is bijzonder geschikt voor tuinkamers en veranda’s maar ook voor schuttingen, palen en gevelbekleding.

De tuinkamers en veranda’s zijn bij BJB altijd maatwerk overkappingen en zij realiseren met deze houtsoort graag een overkapping voor u.

Onderhoud Douglas hout

Wanneer u door BJB een overkapping laat maken van Douglas hout heeft u weinig onderhoud. Het hout wordt geïmpregneerd of gebeitst zodat het geschikt wordt voor het buitengebruik.

BJB Diensten

Onderstaand een opsomming van de diensten:

Tuinontwerp  – Bouwbegeleiding – Bouw- groenprojecten – Tuinaanleg – Bestrating – Vlonders- en darmwanden

PROJECTEN

Voor een algemene indruk van de werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar de projecten.

Eerst meer informatie over Douglas veranda’s of tuinkamers of liever direct een afspraak?

Kom dan direct in contact met ervaren vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

Bel of mail voor een offerte of informatie

Call Now ButtonBel direct