Advies van de Stepfabriek

De Stepfabriek hoe een kinderstep te kiezen is al enige tijd leverancier van kindersteps.

Naast de verkoop van kindersteps geeft ook advies over hoe een kinderstep te kiezen en vanaf welke leeftijd een kind kan steppen.

Alles is natuurlijk afhankelijk van het kind waarvoor de step aangeschaft gaat worden. Leeftijd, lichaamsbouw en gewicht spelen vanzelfsprekend enorm mee bij de keuze voor de juiste kinderstep.

Waar de voorkeur ook naar uitgaat bij de Stepfabriek kan er gekozen worden uit diverse merken autopeds, driewieler steps, vouwsteps en stuntsteps.

Kindersteps kopen

Bij de Stepfabriek worden kindersteps uit voorraad verkocht en daarom heeft de Stepfabriek een ruim assortiment kindersteps voor diverse doeleinden en leeftijden.

Als extra service worden de kindersteps die opgehaald worden gemonteerd afgeleverd.

Yedoo kindersteps

De Stepfabriek levert Yedoo kindersteps voor elke leeftijd. Zo is er de Yedoo One Step die leverbaar is vanaf €119,00.

Yedoo One step      Yedoo Rodstr 20/16 step - Yedoo Kindersteps

Alle modellen kindersteps van Yedoo

Yedoo Rodstr step 20-16Yedoo Friday stepYedoo Fred & Frida stepYedoo S2016 stepYedoo S1616 stepYedoo Four 20/16 stepYedoo City stepYedoo New WZoom step – Yedoo New Tidit stepYedoo New Mau stepYedoo One Step.

Overige merken

De Stepfabriek is ook leverancier van Boardy, Crussis, Esla, JD Bug, Kickbike, Mibo, Scoot and Ride en Xootr en alle accessoires en onderdelen voor deze steps.

Klik hier voor advies betreffende het kiezen van steps voor volwassenen. In dit advies nemen nemen wij de mogelijkheden door voor het diverse gebruik van de steps. Denk hierbij aan steps voor in de stad, voor in de natuur of steps voor het sporten.

Garantie

Op Yedoo steps geeft de Stepfabriek 2 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Wilt u meer weten over de merken of modellen van de Stepfabriek? Neem gerust contact met de Stepfabriek op!

De webshop van de Stepfabriek is gerealiseerd door Kroon Webdesign. De website hosting is eveneens gerealiseerd door Kroon Webdesign. Voor de vindbaarheid zijn de diensten van Teldata Online Marketing ingeschakeld.

Bel direct